perjantai 4. syyskuuta 2009

Torstaiset treenit 3.9

Mian tekemä harjoitus ja jos oikein ymmärsin Lauran toiveesta sisälsi niin kunnon irtoomispätkää kuin kääntämistäkin. Oli kiva pätkä.
Taas kerran treeneihin mentäessä oli ajatuksena, et teen vaik osissa ja en paljoo....toisin kävi. Tai siis, paljoo en tehny, mut koko rata kuitenkin. =) Tarkotuksena pitää kivaa molemmilla ja tuolla radalla se oli mahdollista.
Hugolla alotin ja se oli taas innokas ja REIPAS. Mutta, "vähän" meinas oma tekeminen mennä hössöttämisen puolelle kun itellä ajatuksissa et koiralle vaan kivaa... =) Koiralla tais olla kivaa!
Kepeille oli putkesta hypyn kautta vienti, missä vauhti oli aika reipas. Ei hakenu. Varsinkin kun alotin viennillä: hypylle puolivalssi ja sylkkäri omaisesti kepeille + leikkaus. Ei sen haastavampi setti koiralle, mille ei edes ole opetettu leikkausta kepeillä. =) Ja se ei siis sitä kestänyt! Suunnitelmiin muutos ja valssi hypyn jälkeen...kepit ohjaten vasemmalta... ok lopulta. Hugo irtos putkiin tosi hyvin ja pitkältä! Jes!
Leevikin oli innokas ja vauhdikas! Pitkästä aikaa. Täytyy vaan toivoa, et toi ei syöny intoa lauantaisia kisoja ajatellen.
Sillä onnistu kerralla toi haastavampi kepeille vienti, jes! Ainut et alussa hypylle 4 sylkkärissä kävi jotain, et se epäonnistu. Lopux kokeiltiin vielä se ja meni ok! Ratana harjoitus olis ollu hylly, kun puomin jälkeiseltä viistolta hypyltä mentiin seuraavalle leikaten ja siitä putkeen, niin Leevi lukitsi kauimmaisen pään ja sinne kaikista huudoista huolimatta. Mutta se oli HYVÄ hyl! =) Putkiin ei Leevi irtoa Hugon lailla kuitenkaan.
Nyt vaan ootellaan kisoja....Ja lataus olisi parempi olla pikkusen toisenlainen kuin viimeksi!!!! Niin itellä kuin leevilläkin! Hugon kanssa se tuskin on ongelma. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti