keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Keppisulkeiset osa 2. 29.9

Piti treenailla tänään "enempikin", mutta kun tuli sitten tuo vesisade niin...perskeles!
Otin sitten sateessa kepakkosulkeisia.
Leevillä vuorossa 45 asteen umpikulma ja 7 eri sisäänmeno/vienti harjoitusta.
Etäisyys ekaan keppiin 5 metriä ja lähetys koiran molemmilta puolita jees. Leikkaus molemmilta puolilta jees! Vedätys kepeille molemmilta puolita jees! Kutsu viimeisen kepin kohdalta sisäänmenopuolelta -> koira haki kepit loistavasti!, mutta paukkasi ykkösvälistä seuraavaksi kolmoseen. Saatiin kyllä lopulta onnistumaankin! =) Apuna mulla oli koko harjoituksen ajan pleksi, jotta koira ei missään vaiheessa pääse menemään väärin sisään ja näin kertyisi toistoja kauheesti. Leevi oli innokas ja palkkana meillä oli VAIN piippipallo! JES!! Ei edes kyselly nameja. =)
Oli hienoa nähdä, kun istutin koiran 5 metrin päähän ja kysyin "missä kepit?" koira tsekkas kepeille samoin tein ja oli jo ryntäämässä sinne innolla. =)

Hugon kanssa olla edelleen suorassa lähestymislinjassa ja koira ei paikaltaan lähettäen osaa hakea lainkaan keppejä. =( =) Lievä avokin on sille helpompi, kuin tuo suora linja. Silläkin oli pleksi apuna, kun hakee jos hakee, niin helposti väärältä puolelta kepeille sisään. No, lähetyksiä otettiin sit niin, et laitoin namin ekakepin taa ja johan autto. Mutta jos en pikasesti ollut jatko-ohjaamassa, koira kerkes kääntyä kepeiltä pois minua kohden. Hienoo!! =( No, kepakoitsii siis taas harjotellaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti