tiistai 29. elokuuta 2017

Molemmat treenasi 28.8

Kentällä ja molemmat treenasi... tein helpon harjotuksen josta Vire selvisi vallan mallikkaasti. Yllättävän mallikkaasti. Mutta Rusakon tilanne oli toinen. Voi voi... Harjoituksen ollessa sille jopa superhelppo, oli tietenkin vallitseva ajatus tehdä se heti kättelyssä nollilla - mutta toisinpa kävi! Todella! =(
Himo ootteli vuoroansa autossa sen aikaa, kun Hiro ja Vire treenasi vuorotellen. Näin ainakin nousi lähelle kisamoodia, uskoisin. Startissa sanoin sille normi tapaan, että "keskity - yksikään rima ei sitten tule alas!" Rimat oli tarkoituksella tapissaan, 65 cm.  Tavoitteena laadukas ja lyhyt treeni! Heh, voi *piip* joo..

Draaman kaari oli seuraava:

1 yritys - eka rima heti alas.
2 yritys - 4  esteen ohitus, mutta se oli mun vika tyystin. Oletin et ottaa, kun siinä edessä on ja tein persjättöä seuraavaan väliin.
3 yritys - 5 esteellä sellanen lento, että jösses. Oli välistävetokohta. Pakko oli stoppaa ja antaa palautetta!
Tän jälkeen alko ees jarruttamaan!
4 yritys - mä unohdin radan esteen 7 jälkeen. Jep, jep.
5 yritys - sillä päästiin jo esteelle 9 saakka, jossa rima alas. Tän jälkeen koira sai kyllä kunnolla palautetta. Valitettavasti. =(
6 yritys - sillä rullattiin jo esteelle 15, joka oli kepit. Ja mitä tekeekään Himo?! Menee ihan suoraan edessä oleville kepeille umpikulmaan sisään, kun olis ollu avokulmaan.  Ja näytti sitä että ei edes tajunnut tekevänsä virhettä.
Palasimme tässä kohden sitten enään 2 esteen taa ja ottaamaan hommaa uusiksi. Himo teki saman virheen kolmesti. =O Olin hämmästyksissäni!  Mikä tota koiraa vaivaa?!
Sit taisin ottaa kepit kerran siinä suoraan ja pääsin palkkaamaan.
Tästä sitten päästiin muistaakseni loppujen lopuksi rullaamaan rata loppuun ja pienesti uutta kierrosta kun rata loppui niin, että uuden rundin pystyi suoraan aloittamaan.
Todella lyhyt ja laadukas treeni - vai mitä? Ei kyllä oma mieli juuri kohentunut. Harmittaa vietävästi ton koiran vuoksi!

Kyllä mulla on tasan kaksi vaihtoehtoa! Treenata sekä kisata ja toivoa että toi koira kestää tai sitten laittaa Himon osalta lopullisesti pillit pussiin. Ei sen mieli kestä treenaamattomuutta. Pelkkä kisaaminen on liian harvakseltaan ja siellä vietti on niin korkea. Ei sitä pura mikään muu samalla tavalla kuin aksaaminen - ihan sama vaikka heitetään kolmen tunnin mettälenkkejä jossa saavat juosta mielin määrin. Näin se vaan on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti