sunnuntai 20. elokuuta 2017

Heinolasta Himolle heltisi H! 20.8Himo sai Heinolasta Päivi Eerolalta tarvittavan näyttelytuloksen (H) ja tuli näin virallistui tittelit Fi AVA ja Fi AVA-H!

Mä olin aamulla kuin persiiseen ammuttu karhu, kun ei yhtään huvittanut lähteä koko näyttelyyn. Niin vahvasti uskoin, että tuo tarvittava H jää saamatta ja hukkaan yhden vapaapäiväni  kökkimällä turhaan jossain pirun näyttelyssä.  Tämä oli nyt Himon toinen ja näin ollen viimeinen näyttely. Kaverin tytär Sini esitti jälleen Himon ja todella hienosti menivät! Paikalla oli tänään kovasti karjalan karhukoiran näköisiä bc.tä, varsinkin uroksissa. Mua jännitti ihan hulluna kun olivat kehässä - syke paukku ties missä. Ja saattoi ihmiset revetä ja kummastella, kun mä kiljuin kehän laidalla kuin maailmanmestaruuden voittanut, kun Himolle näytettiin sitä keltaista lappua. Yksi piina ohitse.. Tosin tuo Virssutiina on sitten vielä joskus vietävä myös.. huh huh.

Arvostelu: Kevyt luustoinen. Kauniisti edukseen esiintyvä narttu. Antaa liian neliömäisen kokonaisvaikutelman. Todella ryhdikäs seistessä. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Vaaleat silmät. Etuasentoiset lavat. Pystyt olkavarret. Laskeva ylälinja. Hyvä eturinta. Aavistuksen laineikas karvapeite. Askelpituus jää lyhyeksi. Kauniisti esitetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti