perjantai 19. helmikuuta 2010

Niinun opissa Längelmäellä, lainakoiralla vielä 20.2

Windyllä taas treenattiin, koulutuksen merkeissä ja todella Längelmäellä asti. =)
Tavallaan ihan ok meni, mutta koulutuksen jälkeen oli suuri kaipuu päästä tekemään oman koiran kanssa! Osa jutuista tuotti "vaikeuksia" koiran taitojen takia ja siksi ei kannattanut höyläillä. Olisin käyttänyt tavallaan koulutusaikaani "vain" koiran opettamiseen ja turhaa tässä vaiheessa.... Win ei mm. lähtenyt vetoihin juurikaan ollenkaan varsinkaan lopussa ja keinu radalla oli "liikaa"... =)
Mutta mieltä kohensi yhdessäkin kohtaa (siis mitenkään maissa en ole!!!) , kun Niinu sanoi, että tein kyllä ihan oikein, mutta koiruus vaan ei lähe...ei ehkä opetettu edes... =) ja sain kommenttia myös tarkasta ohjauksesta, kivaa! <3 Vaikkakin tietty mukaan mahtu myös niitä ei nii tarkkoja kohtia. 0) =)
Mutta onneksi Niinu oli tehnyt taas haastavan radan, että joutui kunnolla ajattelemaan mitä tekee!! =) mm. esteitä 23-27 pyörittelin pitkään mielessäni. Nyt jälkikäteen harmittaa, ettei sitä kohtaa 11-14 tullu kokeiltua eri tavoilla...tulpasylkkäri tai ne leikkaukset..tai sillä päällejuoksulla...no se meni kyl ihan hyvin niillä takaakierroilla vaikkakin epäilin mm. kerkeemistäni, mutta Win lähtee hyvin kiertoihin ja niihin lähetys taitaa itellekin olla jonkinmoinen vahvuus. =) Lyhyydestä hyötyä tässä kohdin?! Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti