keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Vko 9

Maanantaina oli Leevin massukontrolli Mevetissä ja ell Niirasen Kati edelleen. Siinä on kyllä harvinaisen suorasanainen ell ja positiivisessa mielessä.

Tutkaili Leeviä normiin tapaan - perän sörkinnät ja kuuntelut sekä hampaiden katsomiset. Hampaat on todella heikossa hapessa! En oo noin taakse vähään aikaan kattonutkaan ja  näin ollen tajunnutkaan kuinka huonossa kunnossa ovat. Ell sanoi, että joko hoidatus tai lopetus. Ehkäpä me ne hoidamme! ;)

Leevistä otettiin myös verta mistä katsotaan imeytymistekijät, mutta niiden tuloksien saanissa menee muutama pv. Tylosin antibiootilla mennään nyt taas - 10 pv tbl aamuin illoin -> 20 pv 1/2 tbl aamuin illoin, jonka jälkeen siirrytään pienimpään mahdolliseen ylläpitoannokseen millä oireet vaan pysyy kurissa ja koira kunnossa.

Tiistaina olikin sitten keittiön ym kaapistojen hakukeikka Vantaalta. Karkasin töistä 1/2 tuntia aiemmin jotta kerettiin ajoissa hakemaan ja Marko piti varta vasten vapaapäivän. Aamulla oli olo jo kuin jyrän alle jäänyt ja mua on palellut ihan hulluna monta päivää vaikka kuumetta ei ole ollut!

Nyt keskiviikkona olo oli aamusta taas ihan kauhea! Huippasi tavallaan, pää hullun kipee ja todella huono olo! Kovasti olin töihin lähdössä, mutta kakoiltuani koiria aamulla ulkoiluttaessa tuolla, luovutin. Sisälle päästyä soitin Tarjalle, että en kyl tuu... =(

Edelleen on huono olo, istun kaikki vaatteet päällä + kylpytakki jotta tarkenee. Maata ei pysty kokoaikaa, kun se ei tee hyvää selälle  / pääkivulle.
Kaiken kukkuraksi Leevi alkoi kakomaan tuossa 9 jälkeen aamulla! Kennelyskätuliainen maanantaiselta Mevet-keikalta?! Voi vittu! Ei tolle koiralle justu nyt, kiitos!! Toivottavasti ei ja jos on niin toivottavasti lievä sellainen. Ilmotin kyllä heti, että mua ei vähään aikaan akatemian treeneissä näy Himon kanssa. =( Leevi kakoili tossa niin kauan ja köhi että oksosi lopulta kaikki ruokansa pihalle. Nyt on tovin maannut hiljaa kun tässä koneella oon istunut. Ja mulla tunne, että mä oksoon seuraavaksi...

Rempaa ei oo edennyt viime aikoina mihinkään suuntaan - tai ainakin musta tuntuu siltä. Kaiken maailman pikkuhommaa olis vielä tehtävänä. Ens viikolla pitäs tulla keittiön asentaja, MUTTA keittiötoimituksesta puuttui pöytätasot! Selveteltyäni asiaa ne onneksi toimitetaan meille nyt sitten suoraan kotiin. Kaapistot tuli osissa ja ne on meidän itse kasattava maanantaiksi, joten aikaa tässä ei nyt sairastaa ole!!!

Ainiin ja sunnuntaina autoa tuossa pihassa fiksatessamme, tuli joku mies pihaan ja kysyin onko tämä se ja se osoite. Vastasin että kyllä on. Hän perään, että saako käydä sisällä katsomassa kun pitäisi päättää vuokraako asunnon. TÄH! JUMALAUTA! Meijät nakataan pihalle ja kämppä laitetaan uudestaan vuokralle 2kk sen jälkeen kun meille on annettu irtisanomislappu!?! Ja kun me on löydetty uus / irtisanottu tää, nyt kun tiedetään muuttopäivä "uuteen" kämppään. Voi vittu mitä touhua! Kyllä kuuli ukko kunniansa vaikka sen vika ookkaan ja soitin kyllä vuokranantajallekin! Hänen onni että menemme mieleiseen huusholliin - auta armias jos oltas jouduttu johonkin paskaan pakolla ja olis tehnyt meille tän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti