sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Armotontaa menoaa... 14.4

Oli pakko ilmottaa Leevi Rimalle kisoihin (2 rataa), kun siellä oli ruotsalainen tuomari Andreas Silfverberg. Ja olipas kivat radat, erilaiset. Alla piirrokset jotka ei nyt valitettavasti vastaa varmaankaan ihan todellisuutta, mutta kuitenkin...Leevi oli toisaalta ihan hyvällä päällä, mutta onnistuttu ei siltikään. Agi radalta puomilta kontaktivirhe, mitä en ite en kyllä radalla huomannu. Ja haki keppejä yllättäen. Ajattelin vielä tutustuessa että Into hakis, mutta ei Leevi. =) Sit kun kepeille oli oikea aika mennä, Leevi meni kakkosväliin ja korjauksen jälkeen ei pujotellut loppuun. Otin kolmannen kerran ja sit päästin keinulle saakka, jonka tiesin menevän persiilleen. Linja oli niin paska! Leeville muutenkin yök este. Hyppäsi keinulle viistosti ja saman tien toiselta puolelta alas. Ite en edes linjaa liiemmin enään korjaillut kun rata oli jo menny keturalleen niin monesti.

Hypäri alko hyvin, irrotin kakkoselle ja valssasin putken alapuolella. Se meni hyvin! Esteelle 11 saakka meni muutenkin hyvin, mutta siinä tuli taas mun tyyppimoka. Kerkesin liian hyvin törkkimään takaakiertoon ja peitin koko siivekkeen rintamasuuntakin päin v****a. Miten on niin vaikeeta peittää vaan rima ja rintamasuunta sohottais sinne siivekkeen nurkkaan. Leevi on armoton, haki seuraavan näkemänsä esteen eli putken 12. Se ei anna pisaraakaan armoa vaikka huutaisin mitä!
Sit sillä karkaskin mopo käsistä ja ei tullut sitten 12 putken jälkeen (kun uusiksi otettiin)valssiin. Ja sinkos 13 helkutin pitkälle. Otettiin sekin uusiksi ja sitten loppuun hyvin! 14 tein päällejuoksu persjätön.

Oma keskittyminen oli ihan hukassa tänään ja mä en saanut sitä oikeesti millään kasaan vaikka kuinka yritin. Siitä alkoi tulla jo sellainen huolestunut pakonomainen tunne...sit se tuli vielä vähempi kun huoletti että miksi se ei tule.
Jotenkin aatteli liikaa vaan sitä, että toivottavasti koira on mukana ja yhteistyöhaluinen ja ei tulisi mulle pettymystä. Toiveissa riskiä hyvää aksaa.
No mokailuksihan tuo kuitenkin meni... =)

Armotontaa menoaaa... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti