torstai 23. toukokuuta 2013

Kyllä jäi hampaankoloon! 23.5

Perkule joo! Oli Juhan tekemä rata sen moinen että! Päästiin esteelle kymmenen saakka, johon sanoin ensin tähtääväni, mutta en kyllä uskonut, että se on kaikki mitä tänään tehdään! =) Juha ei jostain kumman syystä itse ollut kouluttamassa vaikkakin on kyllä jo reissusta kotioutunut. Tuuramassa oli Korhosen Maiju.

Meillä alku ihan suht hyvin esteelle 4 saakka. Vitosen valssiin olis pitänyt mennä vähän aikasemmin, mutta linja oli koiralta putkesta neljä ei niin selvä esteelle 5, jolle oli siis hiukan koiraa törkättävä. Tästä syystä sitä hiukan oottelin sieltä putkesta... Sitten esteelle 6 syllivekki josta putkeen 7 puomi alle, tästä persjättöön puomin jälkeen. Intopa ei oikeen hakenut puomin vieressä olevaa putkea vaan puomia ja minä jäin kiinni sitten siihen ohjaukseen ja en kerenny jatkoon. Tätä sitten tahkottiin niin kauan että saatiin onnistumaan ja siinä se aika paloikin. =) Mutta hyvä että saatiin pelittämään, tällaisia on treenittävä. Ja koko rata itseasiassa, niin pal jäi kaivelemaan!!!



En tiiä oisko tohon mihin nyt tein sylivekin niin ollut pyöritys parempi -> kääntänyt vähempi, jolloin putkeen olisi ollut tavallaan vielä luonnollisempi tie. Ei ois niin tarvinnu heitellä.

1 kommentti: